Sidan innehåller annonslänkar
Stoff Nagel

STOFF Nagel Ljusstake 3-pack Antik

Kontrollera pris

Köp nu

3 moduler Nagel-ljusstake från STOFF. En reproduktion av den klassiska modulljusstaken från år 1965. Originalet är formgivet av Werner Stoff på uppdrag av Hans Nagel och tillverkades av den tyska fabriken BMF, Bayerische Metallen Fabrik, på 60- och 70-talet. Ljusstaken är idag ett samlarobjekt och nyproduktionen av Nagel-ljusstakarna sker under licens av Nagel Gmbh. Ställ fram ljusstaken som solitär eller sätt samman flera moduler och skapa din egen personliga STOFF-ljusstake. Varje modul är 11,2 cm bred och 6,5 cm hög. Ljushållarna är anpassade till en mindre storlek stearinljus, 13 mm i diameter. Det här är en tidlös ljusstake som passar både det moderna som retroinspirerande hemmet.


Jämför produkt STOFF Nagel Ljusstake 3-pack Antik online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten STOFF Nagel Ljusstake 3-pack Antik i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljusstakar
Artikelnummer: 112379
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsartiklar övrigt

Serveringsartiklar övrigt från Orrefors

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Mac

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows