Gejst - Molekyl Ljusstake magnetkulor Svart

Beställ Gejst - Molekyl Ljusstake magnetkulor Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Molekyl Ljusstake magnetkulor Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Molekyl från Gejst är en magnetisk ljusstake i unik design som för tankarna till de små beståndsdelar som bygger upp vårt universum. Molekyl består av ett metallrör med en magnet och hela 50 metallkulor i två olika storlekar.

Du skapar enkelt din egen personliga design på Molekyl genom att justera kulorna och arrangera dem så som du vill ha dem. Oändliga variationsmöjligheter erbjuds genom att kulorna kan fästas på alla rörets sidor.

För ännu större effekt kan flera Molekyl-ljusstakar kombineras. Den starka magneten gör att du till och med kan sätta ljusstaken på en hylla och fästa metallkulor under hyllplanet.

Låt din kreativa sida blomstra med den här lekfulla och nytänkande ljusstaken i hemmet. Finns i olika fina färger att välja mellan. .

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit -25%

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Pols Potten

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Volta

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Edward Blom

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter