Sidan innehåller annonslänkar

The Factory Ljuslykta Civitavecchia 7,4 cm


Jämför produkt The Factory Ljuslykta Civitavecchia 7,4 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Factory Ljuslykta Civitavecchia 7,4 cm i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Produktinformation

Ljuslykta The Factory från Skultuna som höjer mysfaktorn i hemmet. Finns i olika utföranden, alla inspirerade av gamla fabriksmiljöer.

Denna modell, Civitavecchia, är inspirerad av Roms gamla hamnstad. Formgiven år 2017. .

Se gärna också

Rig-Tig - Viva Hurricane Ljuslykta Ocean

Ljuslyktan VIVA från danska RIG-TIGs Hurricane-serie i tonat glas med en höjd på 16,5 cm och en bas som mäter 10,5 cm i diameter.

Ljuslyktan VIVA i glas är ett perfekt tillägg till bordet på din uteplats och höjer mysfaktorn exponentiellt under varma sommarkvällar som gärna spenderas utomhus. VIVA har designats av den italienska designern Viviana Degrandi – därav namnet – för RIG-TIG med inspiration tagen från italiensk natur och glaskonst, och finns i modellerna Smoke, Amber och Ocean. Ljuslyktan gör sig lika bra inomhus som utomhus tack vare sin simpla men ändå iögonfallande design, och den tar enkelt strålkastarljuset i vilken miljö den än placeras. VIVA använder sig av ljus som drivs av 100% vegetabilisk olja, och dessa köpes separat. VIVA-ljuslyktan har en höjd på 16,5 cm med en bas som mäter 10,5 cm i diameter.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Skultuna

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel, som fram till 1971 var en egen kommun. Orten har vuxit fram kring Skultuna Messingsbruk, som anlades 1607 av Karl IX. Under 1900-talet växte Skultuna till en modern industriort genom Svenska Metallverken, senare Gränges AB. Cirka en kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka.