Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Rotisser Ugnspanna 28 cm

Beställ Fiskars - Rotisser Ugnspanna 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Rotisser Ugnspanna 28 cm inom kategorin Långpannor.

Produktinformation

Rotisser-serien har den bästa designen och de bästa materialen. Aluminiumstommen leder värme extremt väl och non stick-beläggningen är slitstark.

Se gärna också

Pyrex - Asimetria Pizzaform Kolstål perforerad 37x29 cm -26%

Ugnsform ur Pyrex serie Asimetria, perfekt för tillagning av stor pizza till hela familjen. Tack vare den perforerade undersidan får du extra krispig pizzabotten. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Formen har även ett rejält handtag på långsidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen.

Finns i olika storlekar, alla stapelbara i varandra så att de tar minimalt med plats i skåpen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kylskåp

Kylskåp från Samsung

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Eva Solo

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Bitz

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Iittala

Se alla produkter