PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Clean gray

Beställ PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Clean gray på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten PotteryJo - Daria Ugnsform 26 cm Clean gray inom kategorin Långpannor Stekbleck.

Produktinformation

Vacker ugnsform från PotteryJo. Vacker att ställa fram på bordet där den förgyller med sin unika charm.

Formen är avlång och mäter 26 cm på längden vilket gör den lagom till ett par personer eller till att servera en sidorätt. Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf.

Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar.

Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur. Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet.

Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro.

Se även andra produkter från Långpannor Stekbleck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Marimekko

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Denby

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Tramontina

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Table Top Stories

Se alla produkter