Sidan innehåller annonslänkar
Eva Solo

SunLight Bell Lampa solcell 20 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Skapa en vacker stämning i trädgården med denna vackra utomhuslampa. Den drivs av soljus--det varmaste, härligaste och det mest energigivande ljuset av alla och något som vi behöver för att bli pigga. Med sin vackra form och smarta funktioner kommer dem bli sommarens favorit för mysiga kvällar. SunLight Bell är en serie med utomhuslampor som påminner om en bjäIllra. Dem är 100% soldrivna, helt utan sladdar, där dem dolda solcellerna laddar lampan i soljus. 8 timmars laddning i fullt soljus ger 20 timmar tillbaka. I lamporna finns sensorer som kan programmeras så att de automatiskt sätts på när solen går ned. Dessa lampor är ett perfekt val för miljömedvetna konsumenter som letar efter CO2-vänliga produkter, men som samtidigt värdesätter design och funktion. Tre AAA-laddningsbara batterierna ingår.


Jämför produkt SunLight Bell Lampa solcell 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SunLight Bell Lampa solcell 20 cm i kategorin Lampor hängande här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Lampor hängande
Artikelnummer: 102941
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Barnmatlådor

Barnmatlådor från Leonardo

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Zwilling

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows