Sidan innehåller annonslänkar
Elvita

Elvita E115694

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Elvita lampfot är 53 cm hög och tillverkad av metall och kommer i vitt utförande. Formspråket är tidlöst och passar till olika inredningsstilar – modernt som antikt.

Till Elvita lampfot behöver du en ljuskälla med E14-sockel, max 40w.


Beställ Elvita E115694 på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Elvita E115694 inom kategorin Lampfötter.

Kategori: Lampfötter
Artikelnummer: 115694
Visa fler

Från kunskapsbanken

Primus

Primus AB är ett företag som tillverkar utrustning för friluftsliv bland annat gasolkök och friluftskök. Företaget bildades 1892 och är sedan 2003 en del av Fenix Outdoor tillsammans med Fjällräven, Naturkompaniet, Tierra, Brunton, Inc. och Hanwag. Produktnamnet Primus har med tiden blivet en synonym för alla sorts bärbara kök som arbetar efter samma tekniska princip. Primus var dock "den förste" i raden, vilket betyder på latin just primus.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015