Zassenhaus - Aachen Peppar- och Saltkvarn Akryl 18 cm

-33%

Jämför produkt Zassenhaus - Aachen Peppar- och Saltkvarn Akryl 18 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zassenhaus - Aachen Peppar- och Saltkvarn Akryl 18 cm i kategorin Kvarnset här hos oss.

Produktinformation

Aachen peppar- och saltkvarn från Zassenhaus i hållbar akryl ger ett stilrent uttryck och gör det enkelt att skilja på olika kryddor. Kvarnen passar att använda till både salt och peppar eller vilken som helst och blir en fin detalj till köket.

Den är utrustad med ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns, näst efter diamant. Det är otroligt slitstarkt och kommer alltid leverera ett perfekt resultat.

Önskas grovmalen eller finmalen krydda? Det är upp till dig. Malverket går att justera i sex olika kornstorlekar genom att enkelt vrida på verket undertill.

Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare.