Zassenhaus - Fat till kvarnar 17x8 cm Bok

-3%

Jämför produkt Zassenhaus - Fat till kvarnar 17x8 cm Bok online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zassenhaus - Fat till kvarnar 17x8 cm Bok i kategorin Kvarnar Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Ett stilfullt fat till dina salt- och pepparkvarnar från Zassenhaus. Fatet har plats för två kvarnar och kan enkelt förflyttas med hjälp av bygeln.

Detta fat passar lika bra på bordet som på köksbänken och finns tillgängligt i fler färger. Välj mellan naturlig bok, målad bok eller olivträ. .

Se gärna också

Zassenhaus - Fat till kvarnar 17x8 cm Olivträ

Ett stilfullt fat till dina salt- och pepparkvarnar från Zassenhaus. Fatet har plats för två kvarnar och kan enkelt förflyttas med hjälp av bygeln. Detta fat passar lika bra på bordet som på köksbänken och finns tillgängligt i fler färger. Välj mellan naturlig bok, målad bok eller olivträ.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.