Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Pro Kuljärn 17,5 cm

-20%

Jämför produkt Zwilling - Pro Kuljärn 17,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Pro Kuljärn 17,5 cm i kategorin Kuljärn här hos oss.

Produktinformation

Kuljärn från Zwillings serie Pro, med vilken du enkelt gröper kulor ur allt från potatis, gurka, äpple och melon till glass, kola och ost. Låt fantasin flöda när du dekorerar både bakverk och middagar! Kuljärnet har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

Victorinox - Kebony Kuljärn Melonsked

Victorinox kuljärn i rostfritt stål med träskaft.

Med ett kuljärn kan du smidigt gröpa ur kulor av exempelvis melon att ha till fruktsalladen, dekorera drinkar med eller varför inte frys in kulorna och ha som is. Kuljärnet kan även användas på grönsaker, för att göra smörkulor eller precis lagom stora bitar chockladtryffel. Du kan välja mellan två olika storlekar, den största på 25 millimeter och den lite mindre på 22 millimeter.

Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.

Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix