Sidan innehåller annonslänkar

Rivsalt - BBQ Saltsten

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

BBQ-sten från Rivsalt, är en gastronomisk saltsten noga utvald och speciellt framtagen för att passa på grillen. Den unika funktionen gör att saltstenen värms upp så du kan tillaga din råvara.

Det rosa Himalayasaltet som stenen är gjord av kommer även smaksätta din mat. Du kan laga allt; kött, fågel, fisk, grönsaker eller frukt - endast du sätter gränserna.

Stenen kan även användas väl kyld och då som serveringsplatta för t.ex. sushi eller färsk frukt.

Olja alltid in tillagningsytan innan användning. Efter användning, torka eller skrapa rent stenen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kryddor från andra varumärken

Nicolas Vahé - Salt i påse 250 g

Kryddor från Nicolas Vahé

Missa inga bra priser på Kryddor från Nicolas Vahé.
IN10SE - Snö Himalaya Salt M/Kvarn

Kryddor från IN10SE

Visa produkter inom Kryddor från IN10SE.
Epic Spice - Krydda BBQ Rub 75 g

Kryddor från Epic Spice

Utforska allt inom Kryddor från Epic Spice.
Peugeot - Grovsalt Tyskland 370 g

Kryddor från Peugeot

Visa produkter inom Kryddor från Peugeot.

Se gärna också

Satake - Himalaya Saltsten + ställning

Tillaga maten direkt på stenen eller använd för servering av olika kalla maträtter. Saltsten härstammar från Himalayabergens hjärta och består av 100 % naturligt kristallsalt från över 180 miljoner år sedan. Saltstenen ger dina rätter en ”salt touch” och du använder dessutom mindre salt än när du kryddar måltiden själv. En uppvärmd saltsten kan användas vid matbordet för att tillaga små fisk- eller köttbitar. För större bitar kan saltstenen användas i eller på värmekällan direkt.Saltstenen kan värmas på olika sätt och håller temperaturen i ca 20 minuter.

BBQ/gasgrill - Starta uppvärmning av saltstenen med låg temperatur. Efter 30 minuter kan värmen ökas och efter ca 45 minuter är stenen redo att användas.
Ugn - Saltstenen kan även användas i ugn men den får inte vara förvärmd, då risken finns att saltstenen spricker. Öka värmen till 60°C, och höj sedan temperaturen var 20:e minut under 1 timme. Max temp: 180°C.
Nedkyld saltsten - Placera saltstenen i frysen och efter ungefär 30 minuter är den redo att serveras på t ex carpaccio, sushi eller sashimi. Även kalla efterrätter fungerar utmärkt att serveras på en nedkyld saltsten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024