Sidan innehåller annonslänkar

The Pepper Bird Pepparkvarn Mahogny


Jämför produkt The Pepper Bird Pepparkvarn Mahogny online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten The Pepper Bird Pepparkvarn Mahogny i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Klassisk pepparkvarn i dansk design med inspiration från 50-talet. Pepper Bird är en pepparkvarn tillverkad i mahogny, ask, lönn och valnöt.

Se gärna också

Cuisinart - Style Kryddkvarn Silver

Den här praktiska, men framför allt snygga, kryddkvarnen ur serien Style Collection från Cuisinart är superenkel att använda. En underbar kvarn i stilren design som står fint på bordet eller köksbänken. Den har två skålar som går att fylla med olika kryddor, den ena med salt och den andra med peppar kanske. Använd den genom att vända rätt ände mot det som ska kryddas och tryck på knappen, enkelt och fritt från krångel.

Den här kryddkvarnen drivs av laddningsbara batterier och när batterinivån är låg placerar du den i den medföljande ställningen som både laddar och förvarar kvarnen. Ett fullt batteri kan användas oavbrutet i 20 minuter. De två behållarna tas enkelt bort för påfyllning och när dem är fulla lyser lampan. Det går att ställa in malningen till fin eller grov så att du kan anpassa kryddan efter önskemål. Med det medföljande måttlocket kan du enkelt måtta upp exakt mängd krydda till maten.

Kryddkvarnen är försedd med professionellt malningsverk vilket gör att den håller länge och kan användas dagligen utan problem. Produkten har 3 års garanti. En exceptionell kryddkvarn som är en fröjd att använda, fyll den med dina favoritkryddor och njut av perfekt kryddad mat.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mother

Mother kan avse: Mother (sång) – en sång av John Lennon, utgiven 1970 Mother (musikprojekt) – ett svenskt musikprojekt som leddes av Per Forsgren, se LP (album av Mother) Mother (spelserie) – en japansk spelserie Mother – japanskt datorrollspel, se Earthbound Beginnings

Spring

Spring (tidigare TA Spring eller Total Annihilation: Spring) är en komplett 3D-spelmotor för realtidsstrategispel baserad på öppen källkod, som började som Total Annihilation Demo Viewer av klanen Swedish Yankspankers. De första versionerna av spelet utvecklades av klanen själva, men en skara fans och utvecklare tog sedan över huvudarbetet för att utveckla de senare versionerna. Det ursprungliga målet med spelmotorn var att den skulle klara av att hantera alla modifikationer (moddar) och alla enheter av tredjepartsutvecklare till spelet Total Annihilation. Detta mål är sedan länge i princip uppnått, och numera är utvecklingen av spelet inriktad på att lägga till nya funktioner. I Spring spelar man någon av ett flertal existerande moddar. Standardinstallationen kommer med ett antal förinstallerade, varav vissa kräver att man äger en kopia av TA för att kunna spelas legalt, medan andra moddar med fritt innehåll kan användas gratis, och utan att man behöver äga en TA-installation. Spelet går att spela både mot botar och i multiplayer mot andra spelare via internet. Spelmotorn är licensierad under GNU General Public License. Källkoden till Spring är huvudsakligen skriven i C++, med undantag av den förvalda lobbyn, som är skriven i Delphi, och dess nuvarande spelserver som är skriven i java.

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag