Sidan innehåller annonslänkar
Strömshaga

Strömshaga - Väggkruka Stor Antikvit

199 kr 149 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Från Strömshaga kommer denna vackra vägghängda kruka med en gammaldags design i vitlackerad plåt. Kannan gör sig fin som kruka med blommor i likväl som en smart förvaringsmöjlighet för smått så som leksaker, pennor eller lego i barnens rum. Krukan är handgjord och har en marmorerad finish som målas för hand vilket innebär att vissa olikheter och ojämnheter kan förekomma.


Jämför produkt Strömshaga - Väggkruka Stor Antikvit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Strömshaga - Väggkruka Stor Antikvit i kategorin Krukor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Krukor
Artikelnummer: 130918
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Spode

Se alla produkter
Koppar och Fat

Koppar och Fat från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mutant

Se även Mutant (olika betydelser). En mutant är en individ eller organism som uppstått eller blivit följden av en mutation, det vill säga en förändring i DNA som resulterat i förändrade egenskaper hos organismen jämfört med den vanliga varianten av den. En mutation kan ske av sig självt eller genom yttre påverkan, som till exempel strålning. Den svarta varianten av den vanligtvis vitvingade fjärilen björkmätaren är ett exempel på en mycket framgångsrik mutant. De svarta vingarna är nämligen mycket svårare att se på exempelvis mörka trädstammar. I områden med mörka träd dominerar därför den muterade fjärilen.

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows