Stoff Nagel

Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 6-pack Vit

Kontrollera pris

Köp nu

De exklusiva kronljusen från Stoff Nagel har en lång och avsmalnande form med en konformad botten så att de passar perfekt i Stoff Nagel-ljusstakarna. Ljusen droppar inte, de brinner ut långsamt och elegant så att inga rester finns kvar i ljusstaken. Till sist släcks de av sig själva. Ljusen tillverkas och färgas för hand i Danmark. De är gjorda av rent paraffinvax med bomullsveken gjord av 100% bomull. Ljusen kommer i en låda med 6 stycken och har en genomsnittlig brinntid på 4 timmar per ljus.


Jämför produkt Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 6-pack Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 6-pack Vit i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 112380
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Traktörpannor

Traktörpannor från Anders Petter

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Herstal

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Weleda

Weleda är en multinationell koncern som tillverkar holistiska hudvårdsprodukter, näringstillskott och antroposofisk medicin. Produkterna och medicinen är utvecklad utifrån antroposofiska principer. Under 1928 introducerades företagsnamnet Weleda, inspirerat av keltiska kvinnor som kunde läka sjukdomar med naturens krafter. Weleda är känd för sina naturliga ingredienser som odlas med biodynamiska metoder och ingen av deras ingredienser eller produkter testas på djur. Weleda Group är medlem i Union for Ethical Biotrade (UEBT) och uppfyller idag alla FN:s globala hållbarhetsmål.

Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik.