Stoff Nagel

Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Sand

Kontrollera pris

Köp nu

Dekorera ditt hem med detta underbara ljus från Stoff Nagel. Det sandfärgade ljuset passar perfekt i Stoff Nagel ljushållarna med deras långa och avsmalnade form. Ett elegant ljus som passar till alla inredningar och färger, en perfekt detalj till hemmet. Ljuset är handfärgat och tillverkat i rent paraffin med en veke i 100 % bomull för en renare och trevligare inomhusmiljö. Ljuset har en ståtlig höjd på 29 cm och brinner med långsam elegans, droppar inte och släcks av sig själv. Brinner i genomsnitt 4 timmar per ljus och säljes i 6-pack.


Jämför produkt Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Sand i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 136220
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kondenstorktumlare

Kondenstorktumlare från Siemens

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Foodsaver

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Weleda

Weleda är en multinationell koncern som tillverkar holistiska hudvårdsprodukter, näringstillskott och antroposofisk medicin. Produkterna och medicinen är utvecklad utifrån antroposofiska principer. Under 1928 introducerades företagsnamnet Weleda, inspirerat av keltiska kvinnor som kunde läka sjukdomar med naturens krafter. Weleda är känd för sina naturliga ingredienser som odlas med biodynamiska metoder och ingen av deras ingredienser eller produkter testas på djur. Weleda Group är medlem i Union for Ethical Biotrade (UEBT) och uppfyller idag alla FN:s globala hållbarhetsmål.

Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik.