Stoff Nagel

Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Grå

139 kr 105 kr-24%
Kontrollera pris

Köp nu

Vackert kronljus från Stoff Nagel i en underbar grå färg som sträcker sig från en mörkgrå nyans till en ljusare mot toppen. En underbar kombination av djup och harmoni. Ljuset är färgat för hand och har en ståtlig längd på 29 cm samt har en form som smalnar av mot toppen. De brinner med långsam elegans, utan att droppa och släcks av sig själva. Ljuset passar perfekt i STOFF Nagel ljushållarna. Tillverkade i rent paraffin och veken i 100& bomull för ett bättre inomhus klimat. Säljes i 6-pack och har en brinntid på 4 timmar.


Jämför produkt Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Stoff Nagel Kronljus 29 cm 6-pack Grå i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 136218
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Oxo

Se alla produkter
Skålar dekoration

Skålar dekoration från Nybro Crystal

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Red

Red kan syfta på: Red (musikgrupp) – amerikansk musikgrupp Red (film) – amerikansk film från 2010 Red (musikalbum) – musikalbum av Taylor Swift Red (album) – musikalbum av King Crimson Red – HTML-färgnamn på färgen röd Red Digital Cinema - en amerikansk filmkameratillverkare

Bull

Bull kan syfta på: Bull (företag) – ett logistikföretag Bull (släkt) – två norska släkter Bull (TV-serie) – en amerikansk TV-serie 2016– Bull – en fiktiv karaktär i sagorna om Pelle Svanslös, se Bill och Bull

Axe

Axe, i Storbritannien och Irland Lynx, är ett varumärke för hygienartiklar för män. Axe ägs av multinationella Unilever. Varusortimentet innehåller bland annat deodorant, parfym, duschcreme och rakvatten. De flesta dofter har en duschgel med samma doft. Märket har funnits sedan 1983 i Frankrike och sedan 1985 i Sverige och resten av Europa. Reklamen för märket innehåller ofta sexualiserat bildspråk. Ofta byts dofterna ut efter ett antal år på marknaden, varefter en ny produkt görs tillgänglig.

Nybro

Nybro uttal  är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932.