Sidan innehåller annonslänkar
Stoff Nagel

Stoff Nagel - Ljus 18 cm 12-pack Grå

Kontrollera pris

Köp nu

Snygga ljus från Stoff Nagel. Ljusen är gjorda av paraffinvax och finns i flera behagliga färger. Exklusiv kvalitet och rustikt utseende. Ljusen kommer i en låda med 12 stycken och har en genomsnittlig brinntid på 3,5 timmar per ljus.


Jämför produkt Stoff Nagel - Ljus 18 cm 12-pack Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Ljus 18 cm 12-pack Grå i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 109466
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Staub

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.