Sidan innehåller annonslänkar
Stoff Nagel

Stoff Nagel - Kronljus 6-pack Taupe

Kontrollera pris

Köp nu

De exklusiva kronljusen från Stoff Nagel har en lång och avsmalnande form med en konformad botten så att de passar perfekt i Stoff Nagel-ljusstakarna. Ljusen droppar inte, de brinner ut långsamt och elegant så att inga rester finns kvar i ljusstaken. Till sist släcks de av sig själva.
Ljusen tillverkas och färgas för hand i Danmark. De är gjorda av rent paraffinvax med bomullsveken gjord av 100% bomull. Ljusen kommer i en låda med 6 stycken och har en genomsnittlig brinntid på 4 timmar per ljus.


Jämför produkt Stoff Nagel - Kronljus 6-pack Taupe online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Kronljus 6-pack Taupe i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 136217
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från WELEDA

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bar

Bar eller BAR kan syfta på: Bar (måttenhet) – en måttenhet för tryck. Barlokal – en lokal där drinkar med mera serveras Bardisk – en disk mellan servitören och kunden Bar – en benämning på en metavariabel Hertigdömet Bar – ett hertigdöme i Bar-le-Duc i Frankrike bar – språkkod för bayerska Bar (film) – en film från 2001 Barkonfederationen – en konfederation med medlemmar av polska adeln bildad i Bar 1768 Mjölkbar – en enklare matservering med självservering utan utskänkningsrättigheter