Sidan innehåller annonslänkar
Stoff Nagel

Stoff Nagel - Kronljus 6-pack Burgundy

139 kr 129 kr-7%
Kontrollera pris

Köp nu

De exklusiva kronljusen från Stoff Nagel har en lång och avsmalnande form med en konformad botten så att de passar perfekt i Stoff Nagel-ljusstakarna. Ljusen droppar inte, de brinner ut långsamt och elegant så att inga rester finns kvar i ljusstaken. Till sist släcks de av sig själva.
Ljusen tillverkas och färgas för hand i Danmark. De är gjorda av rent paraffinvax med bomullsveken gjord av 100% bomull. Ljusen kommer i en låda med 6 stycken och har en genomsnittlig brinntid på 4 timmar per ljus.


Jämför produkt Stoff Nagel - Kronljus 6-pack Burgundy online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stoff Nagel - Kronljus 6-pack Burgundy i kategorin Kronljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kronljus
Artikelnummer: 112384
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från House Doctor

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Grundig

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Axe

Axe, i Storbritannien och Irland Lynx, är ett varumärke för hygienartiklar för män. Axe ägs av multinationella Unilever. Varusortimentet innehåller bland annat deodorant, parfym, duschcreme och rakvatten. De flesta dofter har en duschgel med samma doft. Märket har funnits sedan 1983 i Frankrike och sedan 1985 i Sverige och resten av Europa. Reklamen för märket innehåller ofta sexualiserat bildspråk. Ofta byts dofterna ut efter ett antal år på marknaden, varefter en ny produkt görs tillgänglig.