Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tosca Handdukshållare 33x6 cm Vit

-25%

Jämför produkt Yamazaki - Tosca Handdukshållare 33x6 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tosca Handdukshållare 33x6 cm Vit i kategorin Krokar här hos oss.

Produktinformation

Bredare handdukshållare för både kök och badrum i vitmålat rostfritt stål med hållare i robust trä från japanska Yamazakis Tosca-serie.Spara på utrymme med denna praktiska handdukshållare för både badrum och kök från Yamazaki. De smarta fästena gör att handdukshållaren enkelt sätts fast på köks- eller badrumsskåpsluckan och besparar dig allt det där jobbiga med borrande och montering.

Handdukshållaren består av fästen i vitmålat rostfritt stål och en hållardel i robust trä som tillsammans garanterat kommer att ge ditt kök eller badrum en både varm och välkomnande känsla året om.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: