Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Ek/Svart

Jämför produkt Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Ek/Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Ek/Svart i kategorin Krokar och förvaring här hos oss.

Produktinformation

Underground klädhängare från Gejst har en unik och stilren design inspirerad av Londons tunnelbanesystem. Både praktisk och otroligt snygg inredningsdetalj i hallen.Underground lanserades ursprungligen år 2013 men har nu uppdaterats i en mer enhetlig och komplett design.

Klädhängarens ram har en matt yta vilken ger en rå och stilren känsla. Krokarna är noggrant utplacerade för att ge optimal nytta; klädhängaren kan bära hela familjens ytterkläder.

Låt Underground från Gejst pryda din hallvägg och ge dina jackor nytt liv. Det här är inte bara en klädhängare, det är ett design-statement och en ikonisk inredningsdetalj som förhöjer hemmets stil. .

Se gärna också

Yamazaki - Smart Nyckelhållare Magnetisk 24,5x6 cm Svart -25%

Magnetisk nyckelhållare med 6 krokar och inbyggd behållare i vitmålat rostfritt stål från det japanska heminredningsföretaget Yamazaki.

Nu är äntligen de borttappade nycklarnas dagar förbi – denna nyckelhållare har 6 krokar för alla dina olika knippor och magnetiska dörrtags, så att du alltid vet vad du gör av dem efter att du har stigit innanför dörren. Nyckelhållaren har en magnetisk list på baksidan som gör att den enkelt sätts fast på valfri metallyta, och besparar dig hela monteringsdelen som kan vara en dealbreaker för många. Sist men inte minst har nyckelhållaren även en inbyggd behållardel för annat som enkelt tappas bort eller som du bara inte vet vad du ska göra av. Mycket praktikalitet i ett litet format helt enkelt!

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Byon

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Bora

Se alla produkter
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Samsung

Se alla produkter
Dekorationsfigurer

Dekorationsfigurer från Konstsmide

Se alla produkter