Sidan innehåller annonslänkar

Nordbo Double Sun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

NORDBO Double Sun är en kombination av naturlig betakaroten och blodapelsinsextrakt, för en hälsosam hud och skonsam solbränna. Tillverkas i Lund och är certifierad med I’m Vegan av Djurens Rätt.

Double Sun innehåller 25 mg betakaroten från gröna mikroalger (Dunaliella Salina) och 100 mg blodapelsinsextrakt (Red Orange Complex™). Betakaroten kan stärka hudens skydd mot UV-relaterade skador.

Vid behov omvandlas en liten mängd till A-vitamin i kroppen, medan överskottet lagras under huden och bidrar till en mer hållbar och skonsam solbränna. Red Orange Complex™ är ett hudvårdande extrakt som är särskilt rikt på antioxidanterna antocyaniner, flavonoider och C-vitamin. .

Se gärna också

Enzymer

Matsmältningsenzymer är mycket viktiga och behövs för att kroppen ska kunna bryta ned den mat vi äter och därefter tillgodogöra sig alla de näringsämnen som finns i kosten. Matsmältningsenzymernas funktion startar redan i munnens saliv och fortsätter sedan i magsäcken och vidare ned i tarmen. I olika delar av kroppen verkar olika typer av enzymer, samtidigt som olika näringsämnen kräver olika enzymer för dess nedbrytning och upptag. Olika enzymer har olika uppgifter En dålig matsmältning kan orsaka obehagliga besvär såsom gaser, magknip, uppblåsthet och diarré. Ett tillskott av vegetabiliska matsmältningsenzymer, tillsammans med kostfiber och extrakt från frukter med gynnsamma effekter på matsmältningen, kan underlätta kroppens förmåga att spjälka kosten och därigenom bidra till en normal mag- och tarmfunktion. Man brukar gruppera in enzymer efter deras funktion: • Amylas spjälkar kolhydrater • Proteas spjälkar proteiner • Lipas spjälkar fetter • Cellulas spjälkar cellulosa (fibrer) • Laktas spjälkar laktos (mjölksocker). Enzymer finns inte bara i kroppen utan också i livsmedel som exempelvis papaya, kiwi och ananas. Elexir Enzymer innehåller en kombination av olika proteasenzymer som utvinns från dessa frukter. Kronärtskocka Kronärtskocka är en av flera kända örter med positiv inverkan på matsmältningen. Den innehåller inte enzymer utan verkar istället stimulera kroppens egen produktion av matsmältningsenzymer. Bladextrakt från kronärtskocka hjälper till att stödja matsmältningen, bidrar till tarmkanalens normala funktion samt bidrar till tarmkomfort. Tips! Om du upplever besvär med magen i samband med intag av mat är ett enkelt tips att tänka på att tugga maten ordentligt. Det kan låta självklart men många av oss äter fort och ”i farten””, vi är stressade och kanske inte sitter ner i lugn och ro med vår måltid. Att tugga maten i lugn och ro ger magen mycket bättre förutsättningar att bryta ner den och enzymerna får lättare att arbeta. När stora bitar mat inte bryts ner korrekt åker de vidare till tjocktarmen där magbakterier börjar fermentera dem och det bildas bland annat gaser och vi känner oss uppblåsta.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024