Sidan innehåller annonslänkar

Frukt & Fibrer Tabletter

Beställ Frukt & Fibrer Tabletter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frukt & Fibrer Tabletter inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

Ortis Frukt & Fibrer Regular tabletter är ett kosttillskott som är rikt på fiber. Tabletterna har 100 % naturligt ursprung och innehåller rabarber, fikon, tamarind och akacia.

Rabarber bidrar till att främja en normal tarmfunktion. Ortis Frukt & Fibrer Regular tabletter är vegetariska och innehåller inga konserveringsmedel. .

Se gärna också

SelenoQ10 60 kapslar + 60 tabletter -15%

SelenoQ10 har speciellt utvecklats för äldre människor. Innehåller ubiqinon Q10 och selen (SelenoPrecise), vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och till skydd mot oxidativ stress SelenoQ10 är en kombinationsprodukt som innehåller mjuka gelatinkapslar med 100 mg Q10 i form av ubiqinon samt runda, vita tabletter med 100 mikrogram selenjäst (SelenoPrecise). Varför du bör ta SelenoQ10 SelenoQ10 kombinerar den patenterade, organiska selenjästen, SelenoPrecise ® , med coenzym Q10 i en särskild formula avsedd att ge den högsta nivån av biotillgänglighet. Selen är viktigt för alla befolkningsgrupper, men särskilt äldre personer kan ha ett ökat behov av detta näringsämne, eftersom selen bidrar till normal funktion av immunsystemet samtidigt som det skyddar kroppens celler mot oxidativ stress. Coenzym Q10 är en vitaminliknande substans, som vi får från vissa livsmedel, men vi har även möjlighet att syntetisera ämnet i våra kroppar. Coenzym Q10 finns naturligt i alla våra celler inuti mitokondrierna. Det är i mitokondrierna som energi produceras. Kroppens Q10-nivåer når toppen vid en ålder av 20-25 år och produktionen bromsar sedan när vi blir äldre. Vad är SelenoPrecise? SelenoPrecise är en patenterad * selenjäst som innehåller selenmetionin och fler än 30 olika organiska selenarter . Den är utvecklad för att efterlikna den mångfald av selentyper som finns i en varierad kost. SelenoPrecise kan dokumentera att 88,7% av seleninnehållet absorberas i kroppen. Denna ofta använda selenjäst är mycket reproducerbar och idealisk för vetenskaplig forskning på grund av behovet av ett tillförlitligt och homogent resultat. SelenoPrecise dokumenteras i över 40 vetenskapliga studier (publicerade). * EP-patent nr 1 478 732 B1 Det coenzym Q10 som används i SelenoQ10 har Pharma Nord har arbetat i mer än 25 år på att utveckla och optimera Q10 i syfte att producera ett Q10-preparat som vetenskapligt kan dokumentera överlägsen biologisk tillgänglighet och kvalitet. Ett antal kliniska studier har visat att Q10 från Pharma Nord, i vilket coenzym Q10 löses i vegetabilisk olja och inkapslas i mjuka, ljustäta gelatinkapslar, ger en högre biotillgänglighet än andra formuleringar. Dessa riktade insatser är anledningen till att Pharma Nords Q10 idag är det mest sålda Q10-varumärket i Europa, och Q10-prepareringen används officiellt i den internationella Q10-forskningen som representeras av the International Coenzym Q10 Association (ICQA). Den ursprungliga KiSel-10 produkten. KiSel-10 är det officiella namnet på en studie som genomfördes i Sverige och analyserar effekterna av selen- och Q10-tillskott. KiSel-10 är en förkortning för Kisa + Selen + Q10. Forskarna fann en kombination av selen och coenzym Q10 vara särskilt fördelaktigt för äldre i en liten by som heter Kisa. De två aktiva substanser som användes i detta forskningsprojekt (som publiceras i the International Journal of Cardiology) har kombinerats i beredningen SelenoQ10.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Radio

Radio från SANGEAN

Se alla produkter
Frys

Frys från Husqvarna

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från Stoff Nagel

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Vintage

Se alla produkter