Terveyskaista D3-vitaminer 75 Stycken


Beställ Terveyskaista D3-vitaminer 75 Stycken på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Terveyskaista D3-vitaminer 75 Stycken inom kategorin Kosttillskott vitaminer.

Produktinformation

75 stycken D3-vitaimer ta en om dagen för ditt dagliga intag av vitamin D3. .

Se gärna också

BCAA Godis bilar - 50% rabatt

AminoPRO BCAA Candy innehåller grenade aminosyror (BCAA) i det beprövade 211 förhållandet. BCAA (Branched-chained amino acids) är det internationella namnet för sammansättningen av de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. BCAA används av kroppen vid skapandet av muskelmassa och har även förmågan att förhindra muskelnedbrytning.DoseringsförslagBlanda en portion (10g) med önskad mängd vätska och drick under träning eller utspritt under dagen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.