Sidan innehåller annonslänkar
Afroart

Afroart - Raffia Korg 13x15 cm Natur

159 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Cylinderformad liten korg från Afroart. Korgen är tillverkad av raffia, vilket kommer från Raffia-palmer och membranet på undersidan av varje enskilt blad. Dessa palmer växer i de tropiska delarna av Afrika, såsom Madagaskar, där denna korg har virkats för hand. Korgen är dekorativ med sin runda form och lämpar sig fint som ytterkruka (glöm inte vattentät innerkruka) eller annan förvaring till små kära ting. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Jämför produkt Afroart - Raffia Korg 13x15 cm Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Raffia Korg 13x15 cm Natur i kategorin Korgar här hos oss.

Kategori: Korgar
Artikelnummer: 123436
Visa fler

Från kunskapsbanken

Natur

Natur kan i sin vidaste definition syfta på den levande materiella världen i stort. Den spänner då från det subatomiska till det kosmiska, men kan också enbart syfta på biosfären. Ibland avser natur enbart idén om den av människan orörda miljön i form av växter, djur, landformer etc. Natur avser även inre egenskaper som bestämmer ett beteende och ändamål i någon eller något ("sakens natur"). Det är ett begrepp som har tolkats och definierats sedan antiken i olika sammanhang, och har genomgått flera betydelseförskjutningar och därmed blivit mångtydigt och ideologiskt laddat.