Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg 29x6,5 cm Natur/Svart

Jämför produkt Afroart - Palm Korg 29x6,5 cm Natur/Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Palm Korg 29x6,5 cm Natur/Svart i kategorin Korgar här hos oss.

Produktinformation

Handflätad korg från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil fin korg, perfekt till frukostfrallorna och dekorativ med sina svarta inslag på ditt köksbord. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Korgar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Broste Copenhagen - Lauge Korg Rund Stor 31x31x23 cm

Korgar från Broste Copenhagen

Missa inga bra priser på Korgar från Broste Copenhagen.
Upp till 70% rabatt
House Doctor - Tunna Papperskorg med pedal 52x26 Rostfri

Korgar från House Doctor

Se vad House Doctor har inom Korgar.
Upp till 50% rabatt
Ferm Living - Wire Lock 40 cm Oljad Ek

Korgar från Ferm Living

Missa inga bra priser på Korgar från Ferm Living.
Upp till 50% rabatt
Holmen - Lucan Korg 40x45 cm metall

Korgar från Holmen

Här har vi samlat Korgar från Holmen.
Upp till 30% rabatt
Oyoy - Papperskorg Gomi 27x36 Svartrandig

Korgar från Oyoy

Utforska allt inom Korgar från Oyoy.
Upp till 30% rabatt
Serax - Antonino Fruktkorg Cesira 39x13 cm Svart

Korgar från Serax

Här har vi samlat Korgar från Serax.

Se gärna också

Modern House - Basis Pommeskorg Stål 12x18 cm

Pommeskorg i stål för hemmagjorda pommes frites som mäter 12x8x7,5 från norska Modern Houses Basis-serie.

Vem behöver gå till det lokala hamburgarhaket när man kan göra egna utsökta pommes frites hemma? Med pommeskorgen från Modern House får du allt du behöver för att kunna fritera potatisstänger i ditt eget kök och vi kan lova att när du väl har börjat så kommer inga andra pommes frites någonsin att kunna mäta sig med dina egna. Fritöskorgen från det norska köksföretagets Basis-serie är utformad efter de professionella restaurangernas pommeskorgar och är tillverkad i 16/0 stål av allra högsta kvalité. Korgen mäter 12x8x7,5 cm och har plats nog för en riktigt bra portion pommes frites. Kan diskas i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023