Aarke

Aarke Carbonator Iii Polished Steel Kolsyremaskin - Stål

1598 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Aldrig tidigare har det varit möjligt att producera dansk vatten hemma under så eleganta förhållanden. Med sin design helt i metall är den danska vattenmaskinen Aarke betydligt smalare och mer förfinad än andra produkter på marknaden. Den finns i vackert polerat rostfritt stål och i matt svart och fungerar med alla vanliga koldioxidpatroner på marknaden. Hushållsprodukter av högsta kvalitet för vardagligt bruk Skåp uteslutande i rostfritt stål Marknadens tunnaste danska vattenmaskin Unikt säkerhetssystem Kompatibel med koldioxidpatroner från alla större tillverkare


Beställ Aarke Carbonator Iii Polished Steel Kolsyremaskin - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke Carbonator Iii Polished Steel Kolsyremaskin - Stål inom kategorin Kolsyremaskiner.

Kategori: Kolsyremaskiner
Artikelnummer: AAC3-STEEL
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.