Zwilling - Zwilling Enfinigy Digital Köksvåg Svart


Beställ Zwilling - Zwilling Enfinigy Digital Köksvåg Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Zwilling Enfinigy Digital Köksvåg Svart inom kategorin Köksvågar.

Se gärna också

Modern House - Modern House Smak Köksvåg med Dynamo 25x18 cm Borstat Stål

Digital miljövänlig köksvåg Smak från Modern House som drivs helt utan elektricitet!

Modern House Smak Köksvåg med Dynamo är en snygg, tålig och smidig digital köksvåg som inte drivs på batteri eller ström via sladd utan drivs av en dynamo.

Det går till så att du vrider på ratten / displayen på vågen och det ger tillräckligt med ström för att använda vågen i ca två minuter. Detta helt utan batterier eller annan laddning av elektricitet.

Ett miljövänligt val som är perfekt att ha med i sommarstugan, båten, eller på en annan plats där det kan vara svårt med elektricitet!

Köksvågen är snyggt designad i ett modernt utförande och tillverkad av borstat rostfritt stål 18/0-stål och ABS-plast med en lättläst LCD-display.

Den digitala vågen Smak från Modern House är 25 cm hög och 18 cm bred så det finns mycket yta att placera det som ska vägas på och denna våg kan väga korrekt från 1 gram upp till 5 kg.

Läs mer