Zwilling - Enfinigy Digital Köksvåg Silver


Beställ Zwilling - Enfinigy Digital Köksvåg Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zwilling - Enfinigy Digital Köksvåg Silver inom kategorin Köksvågar.

Produktinformation

En snygg digital köksvåg ur serien Enfinigy från Zwilling med inbyggd LCD-display. Denna stilrena köksvåg hjälper dig att mäta exakta resultat upp till 10 kg.

Vågen har en vägningsyta av glas som är lätt att rengöra vilket gör att du kan väga råvaror direkt på ytan och slippa ta fram skålar och tallrikar. Med denna våg kan du väga stora mängder tack vare den stora vägningsytan som även ser till att du alltid kan hålla koll på LCD-displayen och måtten.

Använd även tara-funktionen för att enklare väga ingredienser i större behållare och skålar. Köksvågen har ett laddningsbart litiumjonbatteri som du enkelt laddar med den medföljande laddningskabeln och för att sätta på eller stänga av vågen trycker du på touch knappen.

När den inte har använts på en stund kommer vågen stänga av sig själv. Vågen kan visa vikten i både g och oz och det växlar du enkelt mellan vid behov.

Från kunskapsbanken

Quicksilver

Quicksilver kan syfta på: Quicksilver (seriefigur) – en seriefigur vid namn Pietro Maximoff, se Quicksilver (bok) – en bok av Neal Stephenson Quicksilver (mjukvara) – ett allt-i-allo-program för Mac OS X Quiksilver – en tillverkare av sportutrustning Quicksilver (film) – en film av regissören Thomas Michael Donnelly med bland annat Kevin Bacon