Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Köksvåg Preziso

Jämför produkt Gefu - Köksvåg Preziso online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Köksvåg Preziso i kategorin Köksvågar här hos oss.

Produktinformation

Preziso lever upp till sitt namn då den ger precisa resultat från en skala på 1g upp till 3kg. Perfekt oavsett om du ska mäta upp kaffet på grammet eller ingredienserna till din mat eller bakning.

Står stadigt på köksbänken tack vare sina halkfria kuddar. Lättläst LED display där man med en enkel knapptryckning kan skifta mellan g och oz och även ställa timer upp till 20 minuter.

Se gärna också

SOEHNLE - Köksvåg Page Comfort 100 Rostfri -10%

Köksvåg Page Comfort 100 är en kompakt och extra tunn våg från Soehnle. Vågen kan väga upp till 5 kg med en noggrannhet på 1 g vilket gör den idealisk för t.ex. kryddor. Page Comfort 100 har en yta av praktiskt säkerhetsglas som går snabbt och enkelt att rengöra, en tydlig display där enheterna visas i g/kg eller oz/lb. Vågen är utrustad med en energibesparande automatisk avstängningsfunktionen och även en Tara-funktion, för att återställa vågen till noll innan du lägger maten på vågen. På så sätt säkerställer du att du bara väger själva livsmedlet och inte förpackning/behållare.

- 2 x 1,5V AAA batterier ingår
- Kan hängas på väggen
- 5 års garanti från tillverkaren

Tyska Soehnle grundades redan 1868 av Wilhelm Soehnle och företagets första produkt var en köksvåg. Företaget förknippas med hög kvalitet- och funktionalitet men även med ett stort fokus på innovation. År 1984 blev man världens störste tillverkare av vågar och idag är företaget marknadsledande på ett större antal marknader kring Europa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Design Letters

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från WMF

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Oriva

Se alla produkter