Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Köksvåg Bluetooth Score

Beställ Gefu - Köksvåg Bluetooth Score på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Köksvåg Bluetooth Score inom kategorin Köksvågar.

Produktinformation

Gefus köksvåg Score hjälper dig att mäta upp precisa resultat mellan 1g - 5kg. Erbjuder en IOS-app som du kan ansluta till via Bluetooth eller använd displayen på vågen.

I appen finns över 430 ingredienser lagrade men innehåll så som näringsvärde, kalorier, proteiner, energi mm. Appen innehåller även mängder av recept som är framtagna av dietister för den som vill ha inspiration. .

Se gärna också

SOEHNLE - Köksvåg Page Aqua Proof Vit -25%

Köksvåg Page Aqua Proof är en större modell av köksvåg från Soehnle. Utrustad med LCD-display, sensor-touch och en stor yta att väga på. Vågen kan väga upp till 10 kg med 1 g intervall och är vattentät, det vill säga att den kan rengöras i diskmaskin eller under rinnande vatten.

- Automatisk off-funktion
- Tarafunktion, för att återställa vågen till noll innan du lägger maten på vågen. På så sätt säkerställer du att du bara väger själva livsmedlet och inte förpackning/behållare
- 2 x 1,5V AA batterier ingår
- TÜV-certifierad
- 3 års garanti från tillverkaren

Tyska Soehnle grundades redan 1868 av Wilhelm Soehnle och företagets första produkt var en köksvåg. Företaget förknippas med hög kvalitet- och funktionalitet men även med ett stort fokus på innovation. År 1984 blev man världens störste tillverkare av vågar och idag är företaget marknadsledande på ett större antal marknader kring Europa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från LAVERA

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
TV-apparater

TV-apparater från TCL

Se alla produkter
Prydnadskuddar och kuddfodral

Prydnadskuddar och kuddfodral från Broste Copenhagen

Se alla produkter