Yamazaki - Tosca Ställ Till Skärbräda 14x16 cm Vit

-20%

Beställ Yamazaki - Tosca Ställ Till Skärbräda 14x16 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Ställ Till Skärbräda 14x16 cm Vit inom kategorin Köksredskap Övrigt.

Produktinformation

Vitt ställ för skärbrädor i rostfritt stål med detalj i trä som mäter 14x16 cm från japanska Yamazakis Tosca-serie. Håll ditt kök organiserat i stil och ha alltid koll på var dina skärbrädor håller hus med hjälp av detta minimalistiska ställ för skärbrädor från heminredningsföretaget Yamazaki.

Skärbrädsstället är tillverkat i högkvalitativt, vitmålat rostfritt stål och har en vacker trädetalj som ger stället en robust kvalité som gör att det passar perfekt in i skandinaviska kök. Simpelt och vackert!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.

Vita

Vita kan syfta på: