Design House Stockholm

Elsa Beskow Handduk Blåklint 65x45 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kökshandduk ur Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Mönstret med blåklint som löper i nederkant livar upp vilken disk som helst. Tillverkad av bomull. "Nu anlände de första gästerna. Ängsblommorna kom vandrande med blåklinten i spetsen under musik av syrsor och bin. Där var prästkragar och vallmo och klöver, nyponros, kärringtand och timotej, kamomill och hundloka, åkervinda och natt och dag, blåklockor, smörblomma och färgkulla, ärenpris och ängsnejlika, vicker, tjärblomster och styvmorsblom - ja, det går knappt att räkna upp dem alla. Och bina och humlorna surrade, syrsorna spelade, och blåklockorna pinglade. Det var ett riktigt festtåg." Ur Blomsterfesten i täppan. Formgivaren Catharina Kippel har tolkat den älskade barnboksförfattaren och illustratören Elsa Beskow. Catharina har valt visuella citat från de ursprungliga illustrationerna och omarbetat Elsa Beskows bilder i fantastiskt härliga mönster.


Jämför produkt Elsa Beskow Handduk Blåklint 65x45 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elsa Beskow Handduk Blåklint 65x45 cm i kategorin Kökshanddukar här hos oss.

Kategori: Kökshanddukar
Artikelnummer: 110791
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bungalow

Bungalow är ett slags hus. Ordet härstammar från hindiordet baṅglā, som beskriver att huset är i bengalstil. Ordets betydelse varierar över världen, men vanligtvis avses ett fristående envåningshus, ofta med en veranda.Ordet användes på svenska på 1950- och 1960-talet ofta för att beteckna ett småhus i stadsmiljö.