ANDREE JARDIN - Tradition Diskmedel Flytande 500 ml Mynta & Citron

Jämför produkt ANDREE JARDIN - Tradition Diskmedel Flytande 500 ml Mynta & Citron online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ANDREE JARDIN - Tradition Diskmedel Flytande 500 ml Mynta & Citron i kategorin Kökshanddukar och disktrasor här hos oss.

Produktinformation

Tradition Flytande Diskmedel från Andrée Jardin med äkta Marseille-tvål, ekologisk olivolja och utan skadliga kemikalier.Diskmedlet rengör och avfettar din disk ordentligt samtidigt som den är skonsam mot huden. Häll diskmedlet direkt på svampen eller diskborsten och rengör disken som vanligt.

Observera att detta diskmedel inte skummar lika mycket som ett traditionellt diskmedel. Det beror på att de ingredienser som använts är enbart de absolut nödvändiga för att få rent disken.

Diskmedlet tvättar effektivt bort fett och matrester med så få kemikalier som möjligt och ger dig en ny upplevelse av handdisk utan att det behövs skadliga kemikalier för naturen eller din hud.Diskmedlet innehåller tvål, ekologisk olivolja och parfym.Innehåller Tvål 5 % eller mer, men mindre än 15 %. Amfoteriska tensider 5 % eller mer, men mindre än 15 %.

Icke-joniska ytaktiva ämnen Förvara utom räckhåll för barn. Undvik kontakt med ögonen.

Vid ögonkontakt skölj noggrant med vatten i flera minuter. Om du har kontaktlinser ta bort dem om det är möjligt.

Fortsätt att skölja. Vid besvär kontakta genast läkare.Finns i de behagliga dofterna av Salvia och Basilika, Mynta och Citron, Grapefrukt.Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar.

George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika.

I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem. .

Kökshanddukar och disktrasor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Solstickan - Handduk + Grillvante Sand

Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan

Se produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan.
Upp till 50% rabatt
Dexam - Love Colour Handduk 45x70 cm Blå/Vit

Kökshanddukar och disktrasor från Dexam

Se vad Dexam har inom Kökshanddukar och disktrasor.
Upp till 50% rabatt
Gefu - Kökshandduk 30x30 cm Svart

Kökshanddukar och disktrasor från Gefu

Se produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Gefu.
Upp till 50% rabatt
Citronelles - Kökshandduk 50x70 cm Apples

Kökshanddukar och disktrasor från Citronelles

Här har vi samlat Kökshanddukar och disktrasor från Citronelles.
Upp till 51% rabatt
Rosendahl - Alpha Kökshandduk 50x70 cm Bordeaux

Kökshanddukar och disktrasor från Rosendahl

Se vad Rosendahl har inom Kökshanddukar och disktrasor.
Upp till 51% rabatt
Born in Sweden - Sweden from Above Kökshandduk Forest 50x70 cm Grön

Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden

Visa produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023