Afroart - Eco Handduk 50x70 cm

Beställ Afroart - Eco Handduk 50x70 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Eco Handduk 50x70 cm inom kategorin Kökshanddukar och disktrasor.

Produktinformation

Handvävd handduk i fint material från Afroart. Den här fina och mjuka handduken kommer komma till stor användning, oavsett var den hänger.

Den är tillverkad av 100% ekologisk bomull och finns i fler färger att välja mellan. Serien Eco från Afroart består av textilier gjorda av bomull som är ekologist odlad och handvävs i området Kutch i Indien.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Kökshanddukar och disktrasor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Solstickan - Handduk + Grillvante Sand

Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan

Se produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan.
Upp till 50% rabatt
Dexam - Love Colour Handduk 45x70 cm Blå/Vit

Kökshanddukar och disktrasor från Dexam

Se vad Dexam har inom Kökshanddukar och disktrasor.
Upp till 50% rabatt
Gefu - Kökshandduk 30x30 cm Svart

Kökshanddukar och disktrasor från Gefu

Se produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Gefu.
Upp till 50% rabatt
Citronelles - Kökshandduk 50x70 cm Apples

Kökshanddukar och disktrasor från Citronelles

Här har vi samlat Kökshanddukar och disktrasor från Citronelles.
Upp till 51% rabatt
Rosendahl - Alpha Kökshandduk 50x70 cm Bordeaux

Kökshanddukar och disktrasor från Rosendahl

Se vad Rosendahl har inom Kökshanddukar och disktrasor.
Upp till 51% rabatt
Born in Sweden - Sweden from Above Kökshandduk Forest 50x70 cm Grön

Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden

Visa produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden.

Se gärna också

ANDREE JARDIN - Tradition Diskmedel Fast Salvia & Basilika

Fast diskmedel i form av en tvålbar eller även kallad disktvål från Andrée Jardin. Tillverkad av naturliga råvaror och berikad med vit vinäger som avlägsnar fett och matrester från din disk mycket effektivt.

Den fasta tvålen är mycket koncentrerad och räcker länge vilket gör miljöpåverkan minimal. 250 g tvål kan räcka upp till sex månader (om den används 2-3 gånger per dag). På grund av det höga innehållet av vegetabiliska råvaror lämnar den inga kemiska rester på disken. Tvålen kommer i de härliga dofterna Mynta & Citron, Rosa Grapefrukt eller Salvia & Basilika
- Inget avfall
- Förpackning: Återvunnen kartong
- Vikt: 250 g
- Mått: 8 x 6,5 x 4,5 cm
- Tillverkad i Frankrike

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023