Thermex Optica 662 vägg 60 glas/Rf


Beställ Thermex Optica 662 vägg 60 glas/Rf på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Optica 662 vägg 60 glas/Rf inom kategorin Köksfläktar spiskåpor.

Produktinformation

Köksfläkt från Thermex med snygg glasskärm och tre hastighetsinställningar. Fläkten är utrustad med två LED lampor på 1,5 Watt och den drivs genom en inbyggd motor.

Se gärna också

Elvita CSF5600S

Flä;kt CSF5600S Elvita

Elvita CSF5600S ä;r en exklusiv vertikal kö;ksflä;kt i svart med en elegant panel och pekknappar. Den erbjuder 3 flä;kthastigheter och omgivningsutsugning, vilket hå;ller bullernivå;n lå;g och suger ut kö;ksos frå;n ett stö;rre områ;de. Om du ä;r intresserad av inredning och design ä;r detta rä;tt flä;ktkå;pa fö;r dig.

Effektiv prestanda med hö;g kapacitet
Kö;ksflä;kten har hö;g luftutsugningskapacitet och A-klassad energieffektivitet. Kö;ksmiljö;n hå;lls frä;sch och fettfri och mycket lite energi gå;r till spillo, vilket ä;r bra bå;de fö;r dig och miljö;n.

Kolfilter finns som tillval
Kö;ksflä;kten kan installeras med en befintlig utsugskanal, men kan också; kopplas till ett kolfilter (art nr 118196). Kolfiltret avlä;gsnar eventuella fö;roreningar och lukter frå;n luften nä;r den å;tercirkuleras i kö;ket. Bå;da installationsalternativen ger dig en flä;ktkå;pa med utmä;rkt prestanda.

Effektiv och energisnå;l belysning
De inbyggda LED-lamporna ger effektiv belysning med en brå;kdel av energifö;rbrukningen hos vanliga glö;dlampor och livslä;ngden ä;r betydligt lä;ngre.

Lä;ttrengjort filter
Det borttagbara fettfiltret av aluminium ä;r enkelt att rengö;ra. Handdiska filtret eller kö;r det bara i diskmaskinen. Med mycket lite underhå;ll ö;verträ;ffar kö;ksflä;kten alltid fö;rvä;ntningarna. Njut av problemfri matlagning utan os.

Läs mer