Thermex Manchester K501 50 cm vit


Beställ Thermex Manchester K501 50 cm vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Manchester K501 50 cm vit inom kategorin Köksfläktar spiskåpor.

Produktinformation

Köksfläkt Manchester K501 50cm vit ThermexVitlackerad klassisk köksfläkt med en bredd på 50 cm och tre hastigheter. Fläkten har en 28 W lampa och ett stålfilter.

Den levereras med inbyggd motor och ett recirkuleringsfilter finns som tillbehör. Fläkten har en ljudnivå på 61 dB, en luftmängd på 175 m3/h och en motoreffekt på 150 W.

Se gärna också

Elvita CSF4800S

Flä;kt CSF4800S Elvita

Elvita CSF4800S ä;r en exklusiv vertikal kö;ksflä;kt i svart med en elegant panel och pekknappar. Den har 3 flä;kthastigheter, energieffektivitet och hö;g prestanda, perfekt fö;r alla som behö;ver flexibla lö;sningar i kö;ket. Om du ä;r intresserad av inredning och design ä;r detta rä;tt kö;ksflä;kt fö;r dig.

Effektiv prestanda med hö;g kapacitet
Kö;ksflä;kten har hö;g luftutsugningskapacitet och A-klassad energieffektivitet. Kö;ksmiljö;n hå;lls frä;sch och fettfri och mycket lite energi gå;r till spillo, vilket ä;r bra bå;de fö;r dig och miljö;n.

Kolfilter finns som tillval
Kö;ksflä;kten kan installeras med en befintlig utsugskanal, men kan också; kopplas till ett kolfilter (art nr 118196). Kolfiltret avlä;gsnar eventuella fö;roreningar och lukter frå;n luften nä;r den å;tercirkuleras i kö;ket. Bå;da installationsalternativen ger dig en flä;ktkå;pa med utmä;rkt prestanda.

Effektiv och energisnå;l belysning
De inbyggda LED-lamporna ger effektiv belysning med en brå;kdel av energifö;rbrukningen hos vanliga glö;dlampor och livslä;ngden ä;r betydligt lä;ngre.

Lä;ttrengjort filter
Det borttagbara fettfiltret av aluminium ä;r enkelt att rengö;ra. Handdiska filtret eller kö;r det bara i diskmaskinen. Med mycket lite underhå;ll ö;verträ;ffar kö;ksflä;kten alltid fö;rvä;ntningarna. Njut av problemfri matlagning utan os.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: