Thermex Decor 787 vägg 90 cm rostfri


Beställ Thermex Decor 787 vägg 90 cm rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Decor 787 vägg 90 cm rostfri inom kategorin Köksfläktar spiskåpor.

Produktinformation

Köksfläkt Decor 787 vägg 90 rf ThermexEn klassisk väggmonterad 90 cm bred köksfläkt i rostfritt utförande.Effektiv och energisnålNär du är klar med matlagningen och stänger av fläkten fortsätter den att gå på lågvarv för att dra ut det sista av matos och luftfuktighet. Eftergångstimern st&aum .

Se gärna också

Elvita CSF4800S

Flä;kt CSF4800S Elvita

Elvita CSF4800S ä;r en exklusiv vertikal kö;ksflä;kt i svart med en elegant panel och pekknappar. Den har 3 flä;kthastigheter, energieffektivitet och hö;g prestanda, perfekt fö;r alla som behö;ver flexibla lö;sningar i kö;ket. Om du ä;r intresserad av inredning och design ä;r detta rä;tt kö;ksflä;kt fö;r dig.

Effektiv prestanda med hö;g kapacitet
Kö;ksflä;kten har hö;g luftutsugningskapacitet och A-klassad energieffektivitet. Kö;ksmiljö;n hå;lls frä;sch och fettfri och mycket lite energi gå;r till spillo, vilket ä;r bra bå;de fö;r dig och miljö;n.

Kolfilter finns som tillval
Kö;ksflä;kten kan installeras med en befintlig utsugskanal, men kan också; kopplas till ett kolfilter (art nr 118196). Kolfiltret avlä;gsnar eventuella fö;roreningar och lukter frå;n luften nä;r den å;tercirkuleras i kö;ket. Bå;da installationsalternativen ger dig en flä;ktkå;pa med utmä;rkt prestanda.

Effektiv och energisnå;l belysning
De inbyggda LED-lamporna ger effektiv belysning med en brå;kdel av energifö;rbrukningen hos vanliga glö;dlampor och livslä;ngden ä;r betydligt lä;ngre.

Lä;ttrengjort filter
Det borttagbara fettfiltret av aluminium ä;r enkelt att rengö;ra. Handdiska filtret eller kö;r det bara i diskmaskinen. Med mycket lite underhå;ll ö;verträ;ffar kö;ksflä;kten alltid fö;rvä;ntningarna. Njut av problemfri matlagning utan os.

Läs mer