Thermex Central Gemini III 60 cm vit


Beställ Thermex Central Gemini III 60 cm vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermex Central Gemini III 60 cm vit inom kategorin Köksfläktar spiskåpor.

Produktinformation

Diskret, utdragbar spiskåpa för centralventilationCentral Gemini III är en utdragbar spiskåpa för centralventilation. Den är vitlackerad och 60 cm bred.FunktionerSpiskåpan är utrustad med injusteringsspjäll, aluminiumfilter och LED-belysning.KanalanslutningCentral Ge .

Se gärna också

Elvita CSF5600S

Flä;kt CSF5600S Elvita

Elvita CSF5600S ä;r en exklusiv vertikal kö;ksflä;kt i svart med en elegant panel och pekknappar. Den erbjuder 3 flä;kthastigheter och omgivningsutsugning, vilket hå;ller bullernivå;n lå;g och suger ut kö;ksos frå;n ett stö;rre områ;de. Om du ä;r intresserad av inredning och design ä;r detta rä;tt flä;ktkå;pa fö;r dig.

Effektiv prestanda med hö;g kapacitet
Kö;ksflä;kten har hö;g luftutsugningskapacitet och A-klassad energieffektivitet. Kö;ksmiljö;n hå;lls frä;sch och fettfri och mycket lite energi gå;r till spillo, vilket ä;r bra bå;de fö;r dig och miljö;n.

Kolfilter finns som tillval
Kö;ksflä;kten kan installeras med en befintlig utsugskanal, men kan också; kopplas till ett kolfilter (art nr 118196). Kolfiltret avlä;gsnar eventuella fö;roreningar och lukter frå;n luften nä;r den å;tercirkuleras i kö;ket. Bå;da installationsalternativen ger dig en flä;ktkå;pa med utmä;rkt prestanda.

Effektiv och energisnå;l belysning
De inbyggda LED-lamporna ger effektiv belysning med en brå;kdel av energifö;rbrukningen hos vanliga glö;dlampor och livslä;ngden ä;r betydligt lä;ngre.

Lä;ttrengjort filter
Det borttagbara fettfiltret av aluminium ä;r enkelt att rengö;ra. Handdiska filtret eller kö;r det bara i diskmaskinen. Med mycket lite underhå;ll ö;verträ;ffar kö;ksflä;kten alltid fö;rvä;ntningarna. Njut av problemfri matlagning utan os.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vita

Vita kan syfta på: