Sidan innehåller annonslänkar
Anders Petter

Stenfors Gryta 5 L Keramisk

Kontrollera pris

Köp nu

Gryta med keramisk beläggning och greppvänliga handtag från Anders Petters serie Stenfors. Grytan är tillverkad i aluminium och är belagd på insidan med två lager slitstark keramisk non-stickbeläggning (EXCILON®). Hela kärlet är fritt från PFOA, PTFE samt bly och kadmium. Den keramiska beläggningen är extra tålig och stark med non-stickegenskaper som gör matlagningen smidig. Maten bränns inte lika lätt vid och ovan egenskaper gör det även möjligt att använda mindre matfett, vilket resulterar i en hälsosammare matlagning. Grytan är försedd med en energisparande induktionsbas på 0,5 mm i rostfritt stål som genererar hög värmefördelning och leder till mer energisnål matlagning. Tack vare den magnetiska bottenplattan kan kokkärlet användas på alla typer av värmekällor, inklusive gas och induktion. Till grytan medföljer ett värmetåligt glaslock som är försett med ett litet ånghål för att undvika överhettning vid kokning. Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer.


Jämför produkt Stenfors Gryta 5 L Keramisk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stenfors Gryta 5 L Keramisk i kategorin Kokkärl här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kokkärl
Artikelnummer: 111123
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Alessi

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Pols Potten

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Agent

Agent kan syfta på: Agent (handel) – ett företag som har rätten att sälja varor åt ett annat företag Agent Corrigan – en amerikansk tecknad serie Agent Orange – ett avlövningsmedel Agent Orange (musikalbum) – ett musikalbum från av Sodoms Agent Orange (musikgrupp) – ett amerikanskt punkrockband Agent 47 – huvudpersonen i IO Interactives spelserie Hitman Agent 327 – en nederländsk humoristisk agentserie av Martin Lodewijk

Pols

Pols (uttal: /pɔls/) är ett begrepp för polska/springar i gränstrakterna mellan Sverige och Norge. Det används till exempel i namnen på musiken och danserna Rørospols och Finnskogspols. Norsk betydelse: Variant av polsk/springar som framför allt förekommer i de östra delarna av landet. Pols är folklig musik och dans i 3/4 takt och ett regionalt namn för polska som var den vanligaste pardansen under några århundraden, men till stor del trängdes undan av nya modedanser som vals, foxtrott m m i större städer under mitten av 1800-talet och utanför större städer vid sekelskiftet till 1900-talet. Polska har därefter främst dansats i form av hambopolska (hambo) som är en enkel variant där man normalt bara dansar runt fyra varv per repris. De mest kända polsketyper som benämns pols är från: Finnskogen i de svensk-norska gränstrakterna av Värmland och Hedmark fylke (Finnskogspols) respektive Röros i norska Trøndelag fylke nära gränsen till Sverige och bara några mil från Funäsdalen.