Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Kramer Skalkniv Shotoh 10 cm

-30%

Jämför produkt Zwilling - Kramer Skalkniv Shotoh 10 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Kramer Skalkniv Shotoh 10 cm i kategorin Kockknivar här hos oss.

Produktinformation

Shotohkniven från serien Kramer by Zwilling är en liten, skarp skalkniv. Perfekt att använda när du ska skala eller skära mindre grönsaker och frukter.

En kniv du använder med lätta händer och tillåter stor precision i köket. Kniven har en kärna av stenhårt SG-2 stål som sedan har omgärdats av 100 lager två sorters rostfria ståltyper vilket ger bladet sin vassa egg och hårdhet.

Den hållbara skärpan och flexibiliteten är ett resultat av CRYODUR® metoden i vilken bladet is-härdas. Det vackra bladmönstret, vilket kan liknas vid ett träds ådringar, kommer från framställningsmetoden Chevron Damask.

Handtaget är tillverkat i svart Micarta, ett hållbart och bekvämt material att ha i sin hand. Diska kniven för hand för att ta hand om ditt hantverk på bästa sätt och torka direkt av den med torr handduk.

Kramer serien är designad av den kända knivsmeden Bob Kramer som tillsammans med Zwilling har tagit fram en unik samling högkvalitativa knivar i vacker design. Alla knivar har en handgjord dekor-nit på handtaget – Kramers signum.