Sidan innehåller annonslänkar
Yaxell

Super Gou Kockkniv 20 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Klassisk kockkniv ur Yaxells mest exklusiva serie Super Gou, som passar till de flesta livsmedel och som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotgrönsaker. "Gou" betyder ”den enastående” på japanska, vilket verkligen beskriver den här kniven som snabbt lär bli en favorit i köket! Knivens blad består av imponerande 161 lager damaskerat stål i knivbladet. Kärnan är tillverkad i det japanska pulverstålet SG2 Micro Carbide och är omsluten av 160 lager mjukare stål. Pulverstålet innehåller en hög andel kol och används eftersom det är rent och hårt, vilket i sin tur gör att eggen kan slipas sylvass. Det rödsvarta handtaget är tillverkat av slitstark canvas-micarta. Materialet påminner om trä i strukturen, men består av en blandning av linneduk och specialplast. Det är ett mycket hygieniskt material, som till skillnad från trä lämpar sig mycket väl i köksmiljö.


Beställ Super Gou Kockkniv 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Super Gou Kockkniv 20 cm inom kategorin Kockknivar.

Läs mer...
Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 72508
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sodamaskiner

Sodamaskiner från Wilfa

Se alla produkter
Grillpannor

Grillpannor från Küchenprofi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015