Sidan innehåller annonslänkar

Kyocera - Gen Kockkniv 16 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Keramisk kockkniv 16 cm från Kyocera, en mycket bra allroundkniv för matlagningen. Kniven är rakbladsvass och håller skärpan tack vare att keramik är mycket hårdare än stål.

Bara diamant är hårdare. Men när den behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kockknivar från andra varumärken

Upp till 39% rabatt
Yaxell - Super Gou Kockkniv 20 cm

Kockknivar från Yaxell

Här har vi samlat Kockknivar från Yaxell.
Upp till 32% rabatt
Fiskars - All Steel Kockkniv 13,5 cm

Kockknivar från Fiskars

Missa inga bra priser på Kockknivar från Fiskars.
Brusletto - Kockkniv 15 cm

Kockknivar från Brusletto

Se produkter inom Kockknivar från Brusletto.
Mac - Chef Kockkniv 18 cm

Kockknivar från Mac

Här har vi samlat Kockknivar från Mac.
Upp till 23% rabatt
Tamahagane - San Tsubame Kockkniv 21 cm

Kockknivar från Tamahagane

Här har vi samlat Kockknivar från Tamahagane.
Wüsthof - Classic Korvkniv 15cm

Kockknivar från Wüsthof

Visa produkter inom Kockknivar från Wüsthof.

Se gärna också

Tamahagane - San Kockkniv 27 cm

Tamahagane San Kockkniv är en kniv i serien San från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker.

Likt alla knivar från Tamahagane håller kniven en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i tre lager stål
- Längd: 27 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024