Sidan innehåller annonslänkar

G.R.Y.M - Damascus Kockkniv 20 cm

Jämför produkt G.R.Y.M - Damascus Kockkniv 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten G.R.Y.M - Damascus Kockkniv 20 cm i kategorin Kockknivar här hos oss.

Produktinformation

Kockkniv tillverkad av rostfritt damascusstål med totalt 67 skikt. Den inre kärnan är tillverkad av MOV CARBOCHROME stål, som är hård, hållbar och motståndskraftig mot korrosion.

Kombinationen av kärnan och 33 lager av damask stål på varje sida skapar en skarp och tålig 13-15 ° kant som inte kräver frekvent skärpning. Handtag är gjorda av ebenholts trä, vilket gör varje kniv unik och välbalanserad. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm

En väldigt användbar och mångsidig Kockkniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm är en väldigt allround universalkniv som passar till att utföra de flesta kökssysslor med.

Denna klassiska kockkniv är en av de vanligaste knivarna i ett kök och det är en kniv med många användningsområden. Jamie Oliver kniven kan användas allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära kött, kyckling och grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Denna Jamie Oliver kockkniv kommer helt enkelt att förenkla din vardag och matlagning och kommer att hålla under många år framöver.

Allroundkniven från Jamie Oliver är tillverkad av högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du skär något med denna 20 cm långa Kockkniv från Jamie Oliver.

Bladet på Kockkniven från Jamie Oliver är 20 centimeter långt den totala längden på kniven är 33,5 centimeter.

Denna Jamie Oliver Tefal Kockkniv 20 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Gefle

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Bergs Potter

Se alla produkter
Avfallshinkar

Avfallshinkar från Brabantia

Se alla produkter