Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norr Kockkniv 20cm

Beställ Fiskars - Norr Kockkniv 20cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Norr Kockkniv 20cm inom kategorin Kockknivar.

Produktinformation

Stor, allsidig kockkniv med kraftigt blad. Den klarar det mesta som ska skäras i köket. .

Se gärna också

Victorinox - Fibrox Kockkniv med tandad egg 22 cm Svart

Kockkniv med blad i rostfritt stål på 22 cm med en tandad egg samt ett handtag i det hållbara materialet Fibrox från Victorinox.

Skär upp alla möjliga sorters råvaror med enkelhet med denna praktiska kockkniv från den schweiziska knivtillverkaren Victorinox. Denna kniv är ett måste för den som vill ha en bra huvudkniv till sin köksknivssamling eller helt enkelt bara behöver en kniv som kan klara av det mesta. Victorinox kockkniv har ett stort brett blad med en längd på 22 cm, och har utrustats med en vågig egg som gör det lätt att hacka, skära och dela alla sorters råvaror, oavsett om de är mjuka eller har ett yttre som är lite hårdare. Bladet är tillverkat i rostfritt stål av allra högsta kvalité för hållbar användning under många år framåt. Kniven är även utrustad med ett bekvämt handtag som har tillverkats i det tåliga materialet Fibrox, med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för säkert, glidfritt bruk. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Victorinox Fibrox Kockkniv med tandad egg 22 cm Svart är inklusive blad och handtag 35 cm lång.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Hay

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Robert Welch

Se alla produkter
Laserskrivare

Laserskrivare från Brother

Se alla produkter