Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Hard Edge Kockkniv 20 cm

Beställ Fiskars - Hard Edge Kockkniv 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Hard Edge Kockkniv 20 cm inom kategorin Kockknivar.

Produktinformation

Den stora kockkniven i Hard Edge-serien är en kraftig universalkniv som är idealisk när du lagar mat åt många. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZR-EDGE-tekniken.

Det gör att kniven behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.- Håller skärpan i köket – varje dag- En kniv som känns både vass och tålig- Högkvalitativt japanskt rostfritt stål- Handtag i plast med Softgrip- LZR-EDGE-teknik ger en skärpa som håller fyra gånger längre- Minimalt med plast i förpackningen gör att den kan återvinnas som pappersförpackning- Slipning med Fiskars Roll-Sharp rekommenderas- Tål maskindisk- Bladlängd 20 cm- HRC 55 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Cuisinart

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Vintage

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Rörstrand

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Gejst

Se alla produkter