Sidan innehåller annonslänkar

Kitchen IQ - Knivslip 2 steg mini rak

Beställ Kitchen IQ - Knivslip 2 steg mini rak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchen IQ - Knivslip 2 steg mini rak inom kategorin Knivslipar.

Produktinformation

Smidig och liten knivslip som du enkelt slipar dina knivar manuellt med. Används på plan yta eller till exempel kanten på en bänkskiva.

Knivslipen har två olika etapper, fin och grov. Den grova slipsidan har blad av hård metall av volframkarbid som slipar kniven i rätt vinkel och den fina slipen ger en fin finish på kniven med hjälp av keramiska stenar.

Se gärna också

Satake - Våtsten 240 Grit -23%

Grov våtslip från Satake, avsedd för reparation av skador i knivens egg. Slipstenen ger en grundslipning, men för att få eggen vass behöver du ett finare bryne.

Slipstenar graderas i olika grit, dvs finhetsgrader. Ju högre grit desto finare slipsten. Det här är den grövsta slipstenen på 240 grit. Syftet med slipningen avgör vilken grit du bör välja. Satakes slipstenar är färgkodade för att tydliggöra vilken grit stenen har. För att göra det ännu enklare har förpackningen samma färg som stenen.

En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Denby

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Cylinda

Se alla produkter
Multiroom-högtalare

Multiroom-högtalare från Audio Pro

Se alla produkter