Sidan innehåller annonslänkar

Tevere Knivset 2-delar


Jämför produkt Tevere Knivset 2-delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tevere Knivset 2-delar i kategorin Knivset2delar här hos oss.

Produktinformation

Praktiskt set från Ballarini. Kniv, 20 cm, med greppvänligt, ergonomiskt handtag och knivslipare med två slipmoduler, en diamantbelagd rulle och en keramisk rulle för grov och fin slipning.

Tevere är en knivserie i klassisk nordisk design. Knivbladet är tillverkat av tyskt rostfritt stål och har en hårdhet på 57 HRC.

Det ljusa handtaget i pakkawood är ergonomiskt snidat med ett skyddande bolster vid knivbladets slut. Varje kniv är handpolerad för bästa resultat och livslängd. .

Se gärna också

Ran Knivset Kockkniv+Allkniv

Set med två knivar ur Yaxells exklusiva serie Ran, som tillgodoser de flesta behoven i köket. Den klassiska kockkniven passar till de flesta livsmedel och med sin tyngd underlättar den arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker.Allkniven är perfekt lämpad för finstilt arbete, till exempel att hacka lök, chili, örter och mindre frukter. Knivarnas blad består av 69 lager damaskerat stål. Kärnan är gjord av hårt VG10-stål och är omsluten av 68 lager mjukare stål, 34 lager på vardera sida. Denna uppbyggnad ger knivbladen en rosttålig yta i kombination med en extremt skarp egg. De svarta handtagen är tillverkade i canvas-micarta. Materialet påminner om trä i strukturen, men består av en blandning av linneduk och specialplast. Det är ett mycket hygieniskt material som lämpar sig väl i köksmiljö. Handtaget är ihopsatt med hjälp av två kraftiga nitar och har en avslutande knapp som ger kniven en skön balans i handen.

Läs mer