Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Zen Knivset 3 delar

-43%

Jämför produkt Yaxell - Zen Knivset 3 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yaxell - Zen Knivset 3 delar i kategorin Knivset 3 delar här hos oss.

Produktinformation

Knivset med 3 delar ur Yaxells serie Zen. I serien ingår en kockkniv 20 cm, en allkniv 15 cm, samt en skalkniv 8 cm.Kockkniven passar till de flesta uppgifter i köket.

Tyngden i bladet underlättar vid arbete med stora köttstycken eller till exempel rotsaker. Den mellanstora allkniven är lättarbetad och lämpar sig väl för de lite större skalningsuppgifterna, men passar även bra för att ta hand om till exempel mindre grönsaker och frukt.Den lilla skalkniven är perfekt för frukt och grönsaker, och är även bra till att ta hand om mindre grönsaker och rensa svamp.Knivarnas blad består av 37 lager stål, varav kärnan är tillverkad i VG10-stål och övriga stållager i ett mjukare, mer rosttåligt stål.

Den hamrade ytan ger kniven ett unikt utseende. Som en extra finish är alla blad dekorerade med en handstansad logotyp.

Från kunskapsbanken

C3

C3 kan syfta på C3 – en kuvertstorlek, se C-format C3 – en sportbil, se Chevrolet Corvette C3-växter – växter där basmolekylen i fotosyntesreaktionen innehåller 3 stycken kol-atomer Citroën C3 – en småbil från 2000-talet C 3 (fartyg) – en finsk torpedbåt C3 (tunnelbanevagn) – en tunnelbanevagn