Zwilling - Kninvförvaring Låda 8 Knivar

-25%

Jämför produkt Zwilling - Kninvförvaring Låda 8 Knivar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Kninvförvaring Låda 8 Knivar i kategorin Knivförvaring övrigt här hos oss.

Produktinformation

Ta hand om dina knivar med denna knivförvaring från Zwilling. Ett knivblock gör att knivarna håller sig skarpa längre, och detta är anpassat för att ha i en låda.

Det är tillverkat i bok, och rymmer 4 stora och 4 små knivar. - Mått 10,5 x 40 x 4,1 cm .

Se gärna också

JOSEPH JOSEPH - Duo Knivförvaring 40x14,5 cm Mörkgrå

En ytbesparande knivförvaring från Joseph Joseph. Liggande knivförvaring designad för att placeras i kökslådor, i två nivåer får du plats med många knivar på en liten yta - den övre nivån för korta knivar och den undre nivån för större knivar, glidsäkra fötter som förhindrar att enheten glider runt i lådan.

- Passar knivar med blad på upp till 23 cm.
- Halkskyddad botten
- Passar lådor med en lägsta höjd på 7,5 cm

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Läs mer